GROOTSTE NAMEN IN WERELDGOLF STELLEN ZICH IN VOOR TEST IN THAILAND TERWIJL LIV GOLF ZIJN AZIATISCHE DEBUT IN BANGKOK MAAKT

BOLTON, MASSACHUSETTS - SEPTEMBER 01: Phachara Khongwatmai van Iron Heads GC speelt zijn schot vanaf de vijfde tee tijdens de pro-am voorafgaand aan de LIV Golf Invitational - Boston op de golfbaan van Oaks in The International op 01 september 2022 in Bolton, Massachusetts . (Foto door Charles Laberge/LIV Golf via Getty Images)

Revolutionair format om elektrisch entertainment op en naast de baan te brengen voor Aziatische golfsupporters, nu de serie klaar is voor regionaal debuut op het gloednieuwe Stonehill 

Bangkok, Thailand: De ogen van de golfwereld zijn gericht op Thailand, terwijl het land van de glimlach zich opmaakt om het grootste toernooi ooit op Aziatische bodem te organiseren: de $ 25 miljoen LIV Golf Invitational Bangkok.

Achtenveertig van de beste golfers ter wereld zijn op weg naar Bangkok om het uit te vechten voor individuele en teamglorie, terwijl LIV Golf nieuwe wegen inslaat met Azië's debuut LIV Golf Invitational, dat plaatsvindt in Stonehill, 7-9 oktober.

Een geweldig veld, waaronder verdedigend Open-kampioen Cameron Smith, de grote hit Bryson DeChambeau en meerdere grote winnaars Dustin Johnson, Phil Mickelson en Brooks Koepka, zijn bevestigd voor het toernooi. Daarnaast zal tweevoudig Masters-kampioen Bubba Watson on-air bijdragen aan de uitzending en als niet-spelende kapitein op de baan dienen.

Ze zullen worden vergezeld door de helden uit hun geboortestad Sadom Kaewkanjana en Phachara Khongwatmai, plus een groot aantal Ryder Cup en grote winnende sterren, waaronder Henrik Stenson, Lee Westwood, Ian Poulter, Sergio Garcia, Louis Oosthuizen en Patrick Reed.

Het zesde evenement van acht in het inaugurele jaar van LIV, de LIV Golf Invitational Bangkok, zal de onderscheiding krijgen om het eerste internationale toernooi te worden dat wordt gehouden op de geheel nieuwe Stonehill in de noordelijke buitenwijken van Bangkok, gelegen in de provincie Pathum Thani. 

LIV Golf CEO en commissaris Greg Norman zei: “Iedereen bij LIV Golf is enorm enthousiast om onze innovatieve formule en elite competitie naar Thailand en de mensen van Azië te brengen, een van de meest opwindende en snel ontwikkelende golflandschappen ter wereld. Bij LIV Golf zetten we ons in om kansen te creëren die het spel laten groeien en een nieuw publiek over de hele wereld bereiken. Thailand is onze eerste Aziatische stop terwijl we onze lancering voortzetten, en de LIV Golf Invitational Bangkok belooft een werkelijk ongelooflijke week te worden voor zowel spelers als fans.” 

“Ik kijk er al heel lang naar uit om dit te zeggen: Azië, hier komen we!”

Het revolutionaire toernooiformaat van LIV Golf heeft tot doel de golfsport een boost te geven. Elk evenement ziet een veld van 48 man van wereldklasse strijden in 12 teams van vier, met een shotgun-start, muziek op de baan en entertainment dat een elektrische sfeer creëert.

Na drie golfrondes wordt zowel een individuele als een teamkampioen gekroond en wordt een prijs van $ 25 miljoen gedeeld. 

Een ongelooflijk sterk deelnemersveld voor Bangkok bestaat uit niet minder dan 12 Major-kampioenen en vier voormalige wereldkampioenen die op jacht zijn naar individuele en teamglorie.

BOLTON, MASSACHUSETTS - SEPTEMBER 03: Sadom Kaewkanjana van Iron Heads GC speelt zijn schot vanaf de tweede tee tijdens dag twee van de LIV Golf Invitational - Boston op de golfbaan The Oaks in The International op 03 september 2022 in Bolton, Massachusetts. (Foto door Patrick Smith/LIV Golf via Getty Images)

De Thaise ster Khongwatmai was te zien in alle vijf de LIV Golf Invitationals van dit jaar en verdiende zijn plek door enkele topprestaties in de nieuwe internationale serie-evenementen van de Asian Tour, die worden ondersteund door LIV Golf.

Hij zei: “Om thuis in Thailand te spelen in een evenement van deze omvang is iets waar ik alleen maar van had kunnen dromen. De kwaliteit van het veld is anders dan alle golfevenementen die hier ooit hebben plaatsgevonden, wat dit een enorm moment maakt voor niet alleen golf, maar ook voor sport in Thailand en Azië. 

“Deze LIV-evenementen brengen de beste golfers ter wereld samen, in een nieuw format dat werkt voor zowel spelers als toeschouwers. De sfeer was ongelooflijk in alle evenementen die ik tot nu toe heb gespeeld, en om hetzelfde te kunnen ervaren op eigen terrein is iets waar ik echt van ga genieten. Het wordt iets heel speciaals voor Thaise golf en golffans.”

Kaewkanjana, een tweevoudig winnaar van de Asian Tour die dit seizoen tot nu toe ook in alle LIV Golf-evenementen heeft gespeeld, zei: "Het spelen in Thailand bevestigt dat LIV Golf een wereldwijde competitie is, die het beste ter wereld naar ons land brengt en het spel in de hele regio te laten groeien. LIV Golf is iets anders, iets heel spannends, en deze week is nog een bewijs dat de serie een nieuw publiek over de hele wereld aanspreekt.”

De Indiase ster Anirban Lahiri is verheugd om de serie naar Azië te brengen. Lahiri, die eind augustus tekende bij LIV Golf, eindigde als tweede bij zijn debuut in Boston in een spannende drievoudige playoff-nederlaag tegen Dustin Johnson, waarin ook de Chileense ster Joaquin Niemann te zien was. 

Hij zei: “Vanuit mijn ervaring tot nu toe is LIV Golf iets heel bijzonders – ik had nauwelijks een betere start kunnen krijgen. De LIV Golf Invitational Bangkok brengt iets speciaals naar Thailand en ook de wijdere regio. Er zijn zoveel golffans in de Aziatische regio en ze zullen allemaal kunnen genieten van golf van wereldklasse met enkele van de beste in het spel. De spelers houden van de sfeer op de toernooien, evenals van het format, en de fans in Azië worden echt verwend.”

Tickets voor de LIV Golf Invitational Bangkok zijn nu verkrijgbaar. De algemene toegangsprijs voor een eendaagse terreinpas bij de LIV Golf Invitational Bangkok is 800THB, met driedaagse passen te koop voor 1600THB bij LIVGolf.com of thaiticketmajor.com. Een- en driedaagse gastvrijheidspakketten voor de populaire Club 54- en Gallery Club-ervaringen zijn ook beschikbaar. 

verzuim

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/