Gerenommeerde drakenbootracers zullen competitie houden in Pattaya in plaats van Hong Kong vanwege China's zero-covid-beleid

FOTO: Internationale Drakenbootfederatie (IDBF)

Pattaya —

De organisatoren van de wereldberoemde drakenbootcompetitie, 'World Dragon Boat Racing Championships', zeiden dat ze hun competitie in 2023 in Pattaya zouden houden in plaats van Hong Kong vanwege de strenge Covid-19-voorschriften van laatstgenoemde.

De wedstrijd vindt meestal plaats in Hong Kong, maar vanwege de strenge COVID-19-voorschriften van China en Hong Kong die van plan zijn het aantal COVID-19-patiënten op nul te houden, zei de Hong Kong China Dragon Boat Association dus dat ze de 2023 moesten houden. concurrentie in Pattaya in plaats daarvan.

De beslissing werd genomen op de online conferentie van de vereniging op 17 september, met de bevestiging dat de World Dragon Boat Racing Championships op augustus 2023 in Pattaya zullen plaatsvinden.

"De huidige quarantaine- en isolatieregelingen van Hong Kong voor bezoekers zijn nog steeds strenger dan die van andere landen", aldus de groep.

Met China's zero-covid-beleid worden de meeste sportevenementen met grote bijeenkomsten moeilijk gehouden, merkt TPN op.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.