Benzinetanks lopen over de weg in Pattaya wanneer vrachtwagen kantelt

Pattaya —

Een vrachtwagen kantelde nadat zijn band ontplofte en zijn lading gastanks op de weg in Pattaya had gemorst, wat paniek veroorzaakte.

Gisteren, 11 september, om 12 uur 's ochtends vond er een verrassend ongeluk plaats op snelweg nummer 7 toen een Isuzu NLR 130-vrachtwagen op weg naar Pattaya kantelde en zijn lading met verschillende gastanks over de weg morste.

Het voertuig werd door de reddingsdiensten van Pattaya Sawang Boriboon op zijn kant gevonden bij een betonnen barrière, met een kapotte achterband.

Ongeveer 35 gastanks met helium en koolstofdioxide werden over de weg verspreid nadat de auto over de kop sloeg en aan de kant werd gezet, omdat ze paniek veroorzaakten bij chauffeurs. Een gastank bleek lek te zijn, volgens rapporten.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Songkran Petchsuk (51), die geen verwondingen opliep, verklaarde aan The Pattaya News dat hij de gastanks naar zijn klant in Pattaya vervoerde toen zijn band plotseling explodeerde en zijn auto deed kantelen. De man zei dat hij veel geluk had, want niemand raakte gewond.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.