Indiase toerist zegt dat hij een portemonnee had met 12,000 baht en een creditcard die door transgenders in Pattaya was gezakt.

Pattaya —

Een Indiase toerist heeft de politie en media verteld dat hij een portemonnee met 12,000 baht contant had en een creditcard die door twee transgenders was gestolen.

De heer Vishal Vajbhaw, een 33-jarige Indiase toerist, meldde zijn toestand aan Pol. Kapitein Chanan Kesornbua op het politiebureau van Pattaya rond 1:00 uur vandaag, 31 augustus, met betrekking tot zijn gestolen contant geld en creditcard.

Volgens hem liep hij rond middernacht door Walking Street in Zuid-Pattaya om te ontspannen en te genieten van het kijken naar mensen, toen wat hij uitlegde toen twee transgenders hem benaderden en probeerden hem gezelschap te bieden.

Meneer Vishal ging door met dat de twee volhardend probeerden hem te verleiden en te omhelzen ondanks zijn herhaalde bezwaren. Ze volgden hem allebei ook door Walking Street voordat een van hen hem om een ​​klein bedrag vroeg, waar hij uit ergernis mee instemde.

Toen meneer Vishal echter in zijn zak stak, ontdekte hij dat zijn portemonnee, die volgens hem 12,000 baht contant bevatte en een creditcard was verdwenen. Toen ze dit zagen, verspreidden de twee individuen zich onmiddellijk en verdwenen ze, hoewel de heer Vishal ze al probeerde te vangen, wat leidde tot zijn rapport aan de politie van Pattaya vandaag.

Pol. Kapitein Chanan zei dat hij de onderzoekseenheid de plaats delict en camerabeelden zou laten controleren om de twee verdachten te vinden. Ook waarschuwde de politie toeristen met klem om geen dure sieraden te dragen, geen grote hoeveelheden contant geld bij zich te hebben of gouden halskettingen te dragen, aangezien deze items het doelwit waren van een groep zakkenrollers in de gebieden van Pattaya.

TPN merkte op dat dit het 12e incident van zakkenrollerij is tegen toeristen, voornamelijk Indiërs, na een eerder incident waarbij 17,000 baht contant geld een tijdje geleden gestolen van een Indiase toerist.

Er zijn arrestaties verricht, waaronder deze meest recente, en de politie van Pattaya zegt dat ze zullen doorgaan met het zoeken naar en arresteren van de verdachten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.