Man betrapt op video met drankfles en ijsemmer terwijl hij voor zijn leven rende van 'Mountain B', arriveert voor verhoor op politiebureau

Sattahip, Chonburi –

Een 'Mountain B'-klant die werd betrapt op virale beelden terwijl hij een fles sterke drank en een ijsemmer vasthield terwijl hij voor zijn leven rende van de brandende locatie, werd op zaterdagavond 6 augustus naar een politiebureau gestuurd voor verhoor.

Pongpat Rungroj, 22, vertelde de politie dat hij en zijn vrienden in de zaal waren toen hij een brand op het dak voor het podium opmerkte. In paniek pakte hij iets zonder na te denken en rende voor zijn leven de zaal uit, alleen om te beseffen dat het een fles sterke drank en een ijsemmer waren.

Hij vertelde de functionarissen dat tijdens de chaos sommige klanten wegrenden en sommigen renden om een ​​brandblusser te pakken om de brand te blussen, maar het was niet succesvol.

De oproep van Pongpat werd op grote schaal gepand op sociale media, merkt TPN op, waarbij veel gebruikers zeiden dat de politie zich zou moeten concentreren op grotere zaken en niet op een virale foto.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.