Covid-19-vaccinrichtlijnen voor reizigers naar Thailand - Hoeveel doses zijn er nodig om "volledig gevaccineerd" te worden? Wat wordt geaccepteerd?

Het volgende is een grafiek van het PR-bureau van de Thaise regering die laat zien hoeveel doses men als "volledig gevaccineerd" moet worden beschouwd en wat wordt geaccepteerd, een populaire vraag hier bij TPN-media. De kaart is bijgeschreven op de Thaise regering.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/