Thai Tourism Authority lanceert 'Amazing MuayThai'-toerismecampagne om Thaise vechtsporten als een zachte kracht te promoten

Nationaal –

De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft in samenwerking met WBC MuayThai een toeristische campagne gelanceerd genaamd 'Amazing MuayThai' om de nationale krijgskunst als een zachte kracht in de wereld te promoten.

TAT-gouverneur Yuthasak Supasorn zei dat de campagne bedoeld is om toerisme en de sport van Muay Thai te integreren om een ​​internationale standaardsport te worden.

In het kader van deze samenwerking zal TAT de organisatie van Muay Thai-sporttoerismecampagnes en -activiteiten in het buitenland ondersteunen en Muay Thai-toerismegidsen produceren om de merkbekendheid van de sport op te bouwen en internationaal erkend te worden. De Tourism Authority is ook van plan om sporttoerisme in Thailand te ontwikkelen tot een Muay Thai-bestemming van wereldklasse, met als doel inkomsten en groei te genereren in de toeleveringsketen van de Thaise boksindustrie in alle dimensies.

Tijdens de lanceringsceremonie op vrijdag (1 juli) benoemde de gouverneur Matthew Dean, een beroemde acteur en gastheer, als een geweldige Muay Thai-ambassadeur. WBC MuayThai diamantkampioenen, Petchmorakot Petchyindee en Mehdi Zatout, huidige WBC MuayThai wereldkampioenen, Nabil VenumMuayThai en Sajjad VenumMuayThai, en jonge sterren Kwankao Mor Rattanabandit en Petchaektho Boomdeksian zullen ook deelnemen aan de campagne.

Op zoek naar MuayThai in Pattaya? Bekijk RAGE Fight Academy en Camp HIER!

Foto beleefdheid: smmsport

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News. Nop, geboren en getogen in Bangkok, vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.