Ambtenaren van Pattaya dringen er bij de aannemer van het drainagesysteemproject rond Soi Buakhao op aan om de voltooiing te versnellen

Pattaya —

Ambtenaren van Pattaya inspecteerden een lopend drainagesysteemproject in en rond Soi Buakhao en drongen er direct bij de aannemer op aan de voltooiing te versnellen naar aanleiding van klachten van bewoners dat hun levensonderhoud door het project werd aangetast.

Een groep functionarissen van Pattaya onder leiding van loco-burgemeester Manoch Nongyai bezocht gisteren, 4 juli, het problematische project in en rond Soi Buakhao, nadat ze door toeristen waren geïnformeerd dat het project hun reis naar het paspoortkantoor van Pattaya belemmerde vanwege verschillende bouwgereedschappen en uitrusting die rond de straat.

Bovendien klaagden de bedrijfseigenaren in Soi Buakhao dat de projectaannemer sommige delen van de straat had afgesloten om met het project door te gaan zonder er goed over na te denken dat dit ook de toegang tot de locaties van bepaalde bedrijfseigenaren die langs de weg stonden volledig afgesloten had, waardoor ze zowel vaste klanten als buitenlanders verliezen.

Loco-burgemeester Manoch Nongyai zei tijdens dit bezoek dat deze nieuwe drainagelijn al een jaar aan de gang was en ongeveer in oktober 2022 voltooid zou zijn. Hij geloofde dat het nieuwe drainagesysteem de langdurige overstromingsproblemen in Soi Buakhao grotendeels zou oplossen.

Met betrekking tot de klachten zei Manoch dat hij de aannemer van het project een direct bevel had gegeven om zijn werk te versnellen, terwijl de aannemer beloofde de route naar het Pattaya Passport Office voor 20 juli vrij te maken. De aannemer zou dan proberen om het werk dat winkelpuien blokkeerde zo snel mogelijk af te ronden.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.