Vrouwelijke motorrijder die naar verluidt rijdt zonder koplampen of een helm te dragen, loopt ernstige verwondingen op na een botsing in Sri Racha

Sri Racha -

Een vrouwelijke motorrijder van 35 jaar oud liep ernstige verwondingen op na een aanrijding met een andere motorrijder in Sri Racha.

Ondertussen beweerde een andere motorrijder dat het slachtoffer reed zonder koplampen te gebruiken.

Peaw Yeang Tai Rescue Center haastte zich naar een ongevalsplek op Na Phrao – Suan Suea Rd op 7 juni om 45:3 uur in reactie op een melding dat een vrouwelijke motorrijder tegen een andere motorrijder was gebotst en het bewustzijn verloor.

Het slachtoffer, Supranee Tara, 35, werd zonder bewustzijn gevonden vanwege een ernstige hersenschudding. Peaw Yeang Tai-redders brachten haar vervolgens met spoed naar het Queen Savang Vadhana Memorial Hospital in Sri Racha voor spoedeisende zorg.

Een andere partij die bij het ongeval betrokken was, Watchara (achternaam niet genoemd), vertelde de politie dat het slachtoffer hem plotseling aanreed terwijl hij wachtte om een ​​u-bocht te maken. De vrouw viel op de grond en stootte haar hoofd, maar hij liep geen letsel op. Watchara beweerde ook dat het slachtoffer geen koplampen gebruikte en geen helm droeg.

De politie van Sri Racha zei dat ze de camerabeelden zouden bekijken en het slachtoffer zouden ondervragen zodra ze hersteld was om haar kant van het verhaal te horen.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.