Vrouwelijke motorrijder sterft na aanrijding met geparkeerde pick-up in Sattahip District

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip —

Een 33-jarige vrouwelijke motorrijder stierf ter plaatse nadat ze tegen een pick-up truck was gebotst. Haar 18-jarige vrouwelijke passagier overleefde het gelukkig, maar liep ernstige verwondingen op.

De politie van Sattahip reageerde op een dodelijk ongeval op de weg voor de Engineering Division van Sattahip Naval Base in Chonburi op woensdag 29 juni.

Volgens rapporten waren de slachtoffers vrouwen op een motorfiets die tegen de zijkant van een geparkeerde Toyota Vigo-pick-up waren gebotst. Het eerste slachtoffer, Somnapa Buaban, 33, kwam tragisch om bij de botsing, maar haar 18-jarige passagier, Sutatta (achternaam niet genoemd), overleefde op wonderbaarlijke wijze met ernstige verwondingen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Volgens rapporten behoorde de geparkeerde pick-up toe aan Bunjob Klomklom, 46. Hij was naar verluidt geschokt door de tragedie en wachtte ter plaatse om met de politie te praten. Volgens hem zette hij zijn vrachtwagen aan de kant van de weg om op zoek te gaan naar zijn koe die hij eerder gras at in de buurt. Hij hoorde het ongeval en rende terug om beide slachtoffers op de grond te vinden.

Bij het ter perse gaan, werd het lichaam van het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor religieuze riten, terwijl de politie van Sattahip de eigenaar van de vrachtwagen ondervroeg.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboardof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!
Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.