Bijgewerkt: Toeristen trekken massaal naar Na Jomtien Beach om straatvoedsel te kopen, ambtenaren betwisten berichten dat ze verkopers hebben toegestaan

FOTO: Khaosod Online

Satthip, Chonburi —

  De lokale bevolking en toeristen van Pattaya blijven het uitgestrekte Na Jomtien-strand vullen om te winkelen voor straatvoedsel nadat stadsambtenaren de beslissing hebben genomen om op zijn minst tijdelijk strandverkopers toe te staan.

Update- 6/23/2022:

In de lopende saga van het verlengde Na Jomtien Beach is een officieel bevel gepubliceerd om niets op het strand te plaatsen qua verkopers of trottoirs door de gemeente Na Jomtien. Het valt nog te bezien of het zal worden gehandhaafd/gevolgd.

Lokale media meldden gisteren, 21 juni, een bruisende avondsfeer op het uitgestrekte strand van Na Jomtien. In het rapport stond dat meerdere rijen strandgangers, zowel Thais als buitenlandse toeristen, aan het winkelen waren bij straatvoedselverkopers aan het strand. 

Strandgangers bezetten het strand ook door op een mat te zitten of een strandbankservice te gebruiken. 

Een leverancier onthulde aan lokale media dat: Na Jomtien stadsambtenaren hebben tijdelijk mogen verkopers verkopen op het strand van Na Jomtien van 6 uur tot middernacht. Deze versoepeling is totdat de gemeente Na Jomtien een nieuwe plek voor hen kan bepalen en met de nieuwe burgemeester van Pattaya kan praten over het beheer van het verkeer en de populariteit van het gebied.

Verkopers waren dankbaar voor deze clementie, aangezien de meesten net weer aan het werk waren nadat ze moesten sluiten vanwege Covid-19, volgens lokale media. Ze drongen er echter bij de ambtenaren op aan de procedure te bespoedigen om de verkoop aan het strand te legitimeren.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.