Gouden ketting van Indiase toerist ter waarde van 50,000 baht gestolen door transgenders op Pattaya Beach Road, zesde recente incident

Centraal Pattaya —

  Een 40-jarige Indiase toerist had zijn gouden ketting ter waarde van 50,000 baht gestolen door wat volgens hem transgenders waren op Central Pattaya Road, het zesde van dergelijke recente incidenten in de omgeving van Pattaya.

Eerder vanochtend, op 03.30 mei om 21 uur, heeft Pol. Generaal-majoor Thanya Udthong van het politiebureau van Pattaya werd op de hoogte gebracht van een dief/dieven die een gouden halsketting hadden weggerukt van een Indiase toerist die voor een winkelcentrum aan Pattaya Beach Road liep. 

De heer Santosh Gunda, een 40-jarig Indiaas slachtoffer, en zijn vrienden stonden ter plaatse op de agenten te wachten, verbijsterd door wat er was gebeurd. Hij vertelde de politie dat zijn gouden halsketting, ter waarde van bijna 50,000 baht, om zijn nek was gerukt door wat volgens hem een ​​groep van twee of drie transgenders was die hem benaderden om een ​​seksuele dienst aan te bieden. Plots probeerde een van de vreemdelingen hem te omhelzen, greep zijn gouden ketting zonder dat hij het merkte en vluchtte. De heer Santosh zei dat hij pas op de hoogte was van zijn vermiste ketting toen hij bij zijn hotelkamer aankwam, dus keerden hij en zijn vrienden terug naar de plaats delict, maar vonden geen van de individuen. 

Aanvankelijk deed het slachtoffer aangifte van het incident bij de politie op het politiebureau van Pattaya. 

TPN merkt op dat dit de zesde keer is dat recentelijk in de omgeving van Pattaya een diefstalincident heeft plaatsgevonden, waarbij veelal zakkenrollen zijn gevallen tegen Indiase toeristen. De politie van Pattaya heeft al speciale bezorgdheid geuit over de toename van misdaden die in Pattaya toenemen, aangezien het aantal toeristen toeneemt als gevolg van de recente heropening van het land voor toeristen. Lees hier meer over de voortgang van de politie.

Voor een voorbeeld van enkele van de andere recente incidenten met vermeende diefstal van Indiase toeristen, Klik hier alsjeblieft.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.