Fightholics Resort presenteert: Thailand Fighting Championship 6, zaterdag 21 mei 2022, 2:00 uur

Pattaya, Thailand-

Het volgende is geschreven door het Fightholics-team:

Voor het openingsevenement van Fightholics Muay Thai & MMA Resort kregen we het beroemde TFC Thailand Fighting Championship 6! We verwachten 8 krachtige spannende MMA- en Muay Thai-gevechten en -jagers uit Brazilië, Thailand, Duitsland, Sri Lanka en India!

Ook voorzien van:

-DJ, eten, drinken, ons enorme zwembad en heel veel plezier!

-10% korting in onze sportwinkel en tot 50% op lidmaatschappen.

-De toegangsprijs is 1000 THB

Voor meer informatie klik hier voor hun Facebook-evenement met de kaart en routebeschrijving!

OF:

Klik hier voor hun Resort Facebook-pagina!

OF:
Bel ze op 093 778 8450
งานยิ่งใหญ่เปิดตัว ไฟท์ฮอลิคส์มวยไทยแอนด์เอ็มเอ็มเอรีสอร์ท มีนักสู้ TFC Thailand Fighting Championship 6 ชื่อดังจากทั่วโลกมาประลองฝีมือให้ชมกันถึง 8 คู่ ทั้งจากบราซิล เยอรมนี ศรีลังกา อินเดีย และไทย
จากดีเจ พร้อมด้วยอาหาร เครื่องดื่ม สระว่ายน้ำขนาดใหญ่ และความสนุกมากมาย
แถมพิเศษสุดด้วยส่วนลด 10% ที่ร้านสปอร์ตช็อปและส่วนลดสมัครสมาชิกมากถึง 50%
บัตรร่วมงานราคา 1,000
Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/