De Thailand Covid-centrumbijeenkomst van morgen zou het begin kunnen zijn van heropening van legale uitgaansgelegenheden, meer versoepeling van beperkingen

Bangkok -

De Thailand Nightlight and Entertainment Business Association en vertegenwoordigers van artiesten, zangers, entertainers en nachtwerkers ontmoeten generaal Supot Malaniyom, secretaris-generaal van de National Security Council (NSC), vandaag, 19 mei.

Association President Katawut Thongthai, of Ajarn/Artist Kai Marijuana, vertelde de Associated Press gisteren, 18 mei, dat de bijeenkomst bedoeld was om het potentieel van heropening van bedrijven en overheidssteun voor uitgaansgelegenheden te bespreken.

Hij benadrukte dat de regering eerder had gereageerd en financiële steun had verleend voor een aantal zaken, zoals een remedie van 5000 baht voor zakelijke ondernemers en werknemers, maar een dergelijke behandeling loste de oorzaak niet op. De enige manier om het op te lossen was om de heropening van het nachtleven volledig toe te staan ​​en niet als omgebouwde restaurants met veel beperkingen en beperkte openingstijden, wat de huidige situatie is.

FOTO: Prachachat

“De vestigingen wilden de normale dienstverlening hervatten en de economie van het land aandrijven zonder afhankelijk te zijn van overheidssteun. De Vereniging merkte ook dat de Covid-19-situatie in Thailand beter werd. Daarom willen we manieren bespreken om exploitanten van uitgaansgelegenheden te helpen en maatregelen te nemen om uitgaansgelegenheden, pubs en bars te openen met de overheidsinstanties”, sprak Katawut.

Ondertussen meldden lokale media ook dat het ministerie van Volksgezondheid de kleurwijziging van provincies en de heropening van dergelijke bedrijven in de groene zone zou voorstellen tijdens de algemene vergadering van het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) op vrijdag mei 20e.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News. Nop, geboren en getogen in Bangkok, vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.