Reader Talkback Thailand: Bent u optimistisch over de tweede helft van 2022 in Thailand voor toerisme?

FOTO: Thansettakij

Thailand-

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we onze lezers een actuele nieuwsvraag stellen en hun inzicht en mening krijgen. Een week later delen we hun feedback en kiezen we een verscheidenheid aan uiteenlopende en interessante reacties.

Deze week willen we vragen: Bent u optimistisch over de tweede helft van 2022 in Thailand voor toerisme?

Enige context rond deze vraag:

  Terwijl de Covid-19-beperkingen in Thailand voortdurend versoepelen, met een kans dat Thailand Pass in de nabije toekomst kan worden ingetrokken, bars en nachtleven legaal heropend, en meer, bent u optimistisch over het toerisme in Thailand voor de tweede helft van 2022? Nu Test and Go al is gestopt op 1 mei, keren geleidelijk meer toeristen terug, maar veel critici zeggen dat verdere stappen nodig zijn. Maar met andere mondiale problemen, zoals de oorlog van Rusland met Oekraïne, China's Covid Zero-beleid en stijgende kosten van brandstof en basisgoederen, zullen deze ook het toerisme schaden. Toegegeven, alles zal beter zijn dan de bijna volledige grenssluitingen minus massale quarantaine in 2020 en 2021, maar hoe zullen de komende zes maanden eruit zien?

We horen graag van u! Vertel het ons op onze sociale-mediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Pattayanewseditor@gmail.com. Zoals altijd zullen we begin volgende week de resultaten publiceren en verschillende reacties selecteren!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/