Thais kickboksteam onder leiding van Buakaw Banchamek grijpt twee gouden medailles in de 31e SEA Games

nationaal —

Buakaw Banchamek, een wereldberoemde Muay Thai-vechter, leidde het Thaise kickboksteam naar twee gouden medailles, vier zilveren medailles en zes bronzen medailles in de lopende 31e SEA (Zuidoost-Azië) Spelen in Vietnam.

Buakaw Banchamek of luitenant Sombat Banchamek is de teammanager van het Thaise kickboksteam voor de 31e SEA Games. Hij onthulde vandaag, 14 mei, aan de bijbehorende pers dat hij dolblij was dat de jonge atleten de SEA Game-medailles hadden gewonnen. Ondanks het feit dat het een amateurcompetitie was, die verschilde van de profcompetitie waarin hij ervaring had, had hij er alles aan gedaan om zijn discipelen op te leiden.

"Dit is een geweldige prestatie voor mij en de jonge atleten, want niemand had de uitkomst kunnen voorspellen. Ik moet zeggen dat het een beetje moeilijk is om mijn studenten te voeden om zo goed te zijn als ik, maar deze kinderen zijn allemaal erg bekwaam, gehoorzaam en energiek, dus ik kan ze elke keer weer overeind trekken. Ik ben zo trots op mijn team.” zei Buakaw Banchamek. 

Bovendien vertelde hij gekscherend aan de pers dat hij jeuk kreeg om alleen te vechten terwijl hij toezicht hield op de wedstrijden van zijn team. Als de Thailand Kickboxing Association nog steeds in hem vertrouwde, Buakaw zei dat hij bereid was om weer te coachen. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/