Gouverneur Loei beveelt dringend onderzoek nadat onlangs gearresteerd en op borgtocht vrijgelaten uitwerpselen-etende sekteleider genaamd The Father of All Gods naar verluidt van plan is om een ​​nieuw kantoor te openen

Loei-

Gouverneur Chaithawat Niamsiri van Loei gaf opdracht tot een dringend onderzoek in de provincie nadat hij had vernomen dat een onlangs ontslagen sekteleider van plan was een nieuw heilig kantoor op te richten om 'natuurlijke' medicijnen te produceren uit uitwerpselen, speeksel, slijm en urine.

De 74-jarige sekteleider, die later werd geïdentificeerd als Tawee Nanla, werd zondag gearresteerd tijdens een dramatische inval. voor naar verluidt het aanbieden van bizarre medische behandelingen waarbij het eten van uitwerpselen en het drinken van urine en slijm betrokken was. Hij werd meegenomen voor verhoor en beschuldigd van verschillende strafbare feiten, zoals schending van het nooddecreet dat niet-goedgekeurde massabijeenkomsten verbiedt vanwege Covid-19, en werd de volgende dag op borgtocht vrijgelaten. Op zijn eigendom werden ook meerdere lijken gevonden.

Het bevel van de gouverneur kwam echter nadat een Facebook-account, waarvan werd aangenomen dat het toebehoorde aan een van zijn volgelingen, online een status had geschreven dat de "Vader van alle goden", de titel van Tawee, aangezien hij naar verluidt gelooft dat hij de vader is van alle goden uit het verleden en heden, en een groep van zijn volgelingen was op weg naar Pha Nok Khao in de provincie Loei om een ​​nieuw kantoor te vestigen, dit keer op legaal land.

Volgens de online verklaring zullen echter nog steeds "natuurlijke" medicijnen worden geproduceerd die zijn gemaakt van menselijke uitwerpselen, speeksel, slijm en urine. De 'Vader' zal ook veel tammere rijstcrackers en chilipasta's verkopen om de lokale economie te stimuleren.

Gouverneur Chaithawat beval vervolgens onmiddellijk het Phu Kradueng District Chief en de lokale autoriteiten die verantwoordelijk waren voor het Pha Nok Khao-gebied om het herstel van het heilige kantoor nauwlettend te inspecteren en op te volgen om schendingen van verschillende gezondheidsgerelateerde wetten te voorkomen.

De Vader van Alle Goden blijft op borgtocht vrij vanaf het moment van de pers.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

 

National News Writer bij The Pattaya News. Nop, geboren en getogen in Bangkok, vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.