De voorzitter van de MINOR-groep dient opnieuw een open brief in bij de Thaise regering en dringt aan op annulering van de 'Thailand Pass'

Bangkok -

William E. Heinecke, voorzitter van Minor International PCL., heeft gisteren, 9 mei, opnieuw een open brief gestuurd aan premier Prayut Chan-O'Cha om aan te dringen op de annulering van de registratie van de 'Thailand Pass'.

In de open brief stond dat de minister-president dringend overeenstemming moet bereiken over het voorstel voor het verwijderen van de toegangsregistratie, met ingang van 1 juni, dat zou worden ingediend door het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Toerisme en Sport tijdens de volgende vergadering van het Centrum voor COVID -19 Situatie Administratie (CCSA).

Hij herhaalde ook uit zijn vorige brief hoe het bestaan ​​van de registratie van het 'Thailand Pass'-systeem heeft geleid tot een eerder negatief dan positief effect op het toerisme en het economisch herstel van Thailand. De eliminatie ervan zal reizigers niet alleen de flexibiliteit en het gemak bieden dat ze verwachten en vragen, maar het zal ook helpen bij het aantrekken van buitenlandse toeristen terug naar het land.

Een deel van de brief luidt: “De annulering [van de 'Thailand Pass'] zal de pre-pandemische reisregels en -normen terugbrengen voor buitenlandse toeristen, waar ze alleen een vlucht hoeven te boeken voordat ze op reis gaan. Tijdens de pandemie zijn alle toeristen, gevaccineerd of niet-gevaccineerd, reisverzekerd of niet, zich al bewust van de gezondheidsrisico's en stijgende kosten die kunnen optreden sinds ze besloten om internationaal te reizen. Ze hebben altijd geweten dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid, wereldwijd.”

“De Covid-19-situatie in Thailand begint een sterk teken van verbetering te vertonen. Het is nu drie weken na Songkran en het aantal dagelijkse infecties van kritieke patiënten is geleidelijk afgenomen. Toerisme speelt een zeer belangrijke rol in de economie van het land en het is tijd voor ons om de opheffing van alle beperkingen te versnellen. Het slopen van 'Thailand Pass' is de meest noodzakelijke laatste stap.”

หนังสือ เปิด ผนึก ไมเนอร์

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

National News Writer bij The Pattaya News. Nop, geboren en getogen in Bangkok, vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.