Bang Saray organiseert cultureel evenement en viswedstrijd om binnenlands toerisme te stimuleren

Sattahip, Chonburi —

Bang Saray hield onlangs een cultureel evenement en een viswedstrijd om het binnenlands toerisme te stimuleren op dinsdag 3 mei.

Sattahip District Chief Chatchai Sriphoon presideerde de openingsceremonie van "Embracing the Sea Breeze at Bang Saray Old Community" in Bang Saray Village, Bang Saray sub-district, Sattahip district, Chonburi.

Dit evenement bevatte veel interessante activiteiten, maar het hoogtepunt leek de viswedstrijd te zijn, die begon vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur uur op Bang Saray Beach. Elke deelnemer mocht slechts één hengel gebruiken en de winnaar van de eerste plaats zou een prijs van 5,000 baht ontvangen voor het vangen van de meeste vis. Aan het einde zegevierde dhr. Samroeng Nilyam over andere deelnemers met meer dan 40 gevangen vissen en kreeg hij zijn prijs van het Sattahip districtshoofd.  

Het evenement werd overweldigd door het enthousiasme en het geluk van de deelnemer.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Discussieer mee in onze Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/438849630140035/of in de reacties hieronder.

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.