25-jarige chauffeur beboet voor illegaal openen sirenes in Pattaya

Pattaya 

Een 25-jarige chauffeur kreeg een boete van 1,000 baht voor het illegaal openen van sirenes in openbare ruimtes in Pattaya, terwijl zijn vriend beweerde dat zijn vader een reddingsstichting bezat in de provincie Chiang Mai.

Vandaag, 5 mei, rond 01.30 uur werd de politie van Pattaya op de hoogte gebracht van een Fortuner-chauffeur die zijn sirenes opende in openbare ruimtes rond Pattaya en andere chauffeurs in verwarring bracht. De auto was naar verluidt op weg naar Pattaya Sai 3 Road. 

De politie van Pattaya patrouilleerde op de weg, maar kon de auto niet vinden, dus gingen ze Soi Buakhao binnen en vonden een witte Fortuner met actieve sirenes geparkeerd voor een apotheek.

De politie wachtte vervolgens op de bestuurder die kort daarna terugkeerde samen met drie van zijn vrienden. Zijn naam werd geïdentificeerd als Worawet Chuearod, 25. Hij beweerde dat hij voor een bekende reddingsstichting in Bangkok werkte en op vakantie was, maar zijn vriend had hevige buikpijn, dus hij moest de sirenes openen om zijn vriend mee te nemen op tijd te behandelen. 

Worawet kon echter geen sirenevergunning of een reddingspas aan de politie overleggen. Bovendien zeiden door de politie gedagvaarde reddingswerkers uit Pattaya dat alle reddingswerkers de regel kenden om voortijdig toestemming te vragen voor het gebruik van sirenes.

De lokale pers meldde ook dat een vriend van Worawet ook beweerde dat zijn vader een reddingsstichting in de provincie Chiang Mai bezat, maar de politie verwierp de claim en legde de chauffeur een boete van 1,000 baht op. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.