Thailand Golf: Gritty Teen Chanettee hangt aan de leiding @ Rayong Green Valley

Rayong-

Vroegrijpe tiener Chanettee Wannasaen herstelde zich van een dubbel bogey om een ​​tweede ronde van 69 te schieten en leidde de halve etappe van de Thailand Mixed van 3 miljoen baht, georganiseerd door TrustGolf in Rayong Green Valley Country Club op vrijdag.

De winnaar van vier evenementen in 2022 maakte een dubbele bogey op de 12th hole door te slaan naar het bos voordat ze haar niveau verhoogde om drie opeenvolgende birdies af te vuren vanuit holes nr. 3-5 en genoegen te nemen met een 69. Haar tweedaagse totaal was acht onder par-134, één schot voor Parinda Phokun.

“Ik speelde niet zo goed als in de eerste ronde. De vlagposities zijn lastiger en ik raakte de bal niet naar de posities die ik zou willen. Ik sloeg verschillende goede chipshots naar de greens, maar de bal rolde ver terug naar de rand”, zei Chanettee, die net twee weken geleden 18 werd.

Wederom zal ze in de voorlaatste poule de weekendrondes ingaan. Dit seizoen heeft ze tot nu toe vier kronen verzameld: de twee vorige Thailand Mixed-series in Cha-Am en Hat Yai, de LPGA Thailand National Qualifiers in Pattaya en het Thaise LPGA Tour-evenement in Chonburi afgelopen zondag.

“Ik wil mijn verwachting deze week niet te hoog stellen. Ik wil gewoon elke dag beter worden. De baan is moeilijk, vooral de pinposities. Ik moet zaterdag extra voorzichtig zijn", voegde Chanettee eraan toe.

Parinda, die 7 trofeeën op de Thaise LPGA Tour in haar kast heeft staan, heeft een dag in een achtbaan doorstaan ​​voordat ze genoegen nam met een 67. Ze produceerde een briljante vorm om vijf van haar acht birdies op de eerste negen te schieten, alleen om een ​​dubbele bogey te maken op de 11th hole en back-to-back bogeys op de 14e – 15th gaten.

“Ik speelde ongelooflijk goed voorin, maar ik verloor mijn momentum achterin, vooral op de 14 .th en 15th gaten die moeilijk zijn", zei de 25-jarige die op zoek is naar haar eerste overwinning van het seizoen.

“Op zaterdag moet ik consequenter zijn in mijn chipping- en puttingspel. Ik moet ook voorzichtiger zijn op de 14th en 15th gaten. Als ik op de verkeerde plekken kom, kom ik in de problemen", voegde de 2017 Thai LPGA Tour No 1.

 Pannapa Polnamin, met een tweede ronde van 69, zat drie slagen terug op een totaal van 137.

Na twee schoten volgden de aanstormende Denwit David Boriboonsub, de enige man in de top vijf, die een 68 kaartte, en Princess Superal die een 66 sloeg, beide met een totaal van 138.

Slechts negen spelers waren na twee dagen onder par. De andere vier waren Sangchai Kaewcharoen, twee onder, en Chaiyapond Ouitragoon, Kusuma Meechai en inaugurele kampioen Arpichaya Yubol, elk met één onder en in totaal 141.

In totaal maakten 72 spelers de cut met 10 over-par-152.

Fans kunnen live verslaggeving van de derde Thailand Mixed bekijken op AIS Play APP of TrustGolf Facebook en Youtube.

De Thailand Mixed wordt georganiseerd door TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie. Het wordt ondersteund door de Sports Authority of Thailand, het National Sports Development Fund, het Ministerie van Toerisme en Sport, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, the Center voor Covid-19 Situation Administration en Rayong Green Valley Country Club in Rayong.

.........................................................

Over TrustGolf

 TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie, heeft internationale toernooien ondersteund, waaronder de "TrustGolf Women Scottish Open", een Ladies European Tour die mede is goedgekeurd met het LPGA Tour-evenement tussen 2021 en 2025. Een groot aantal toonaangevende golfers ondertekenden voor het evenement dat hielp bij het promoten van een goed imago voor Thailand. Bovendien kregen Thaise speelsters, met steun van TrustGolf, de kans om deel te nemen aan het Europese evenement.

Tussen 2020 en 2021 organiseerde TrustGolf Tour, naast vijf Thailand Mixed-series georganiseerd door TrustGolf, ook de TrustGolf Amateur Qualifier 2021, waarbij spelers werden geselecteerd om deel te nemen aan de IMG Academy Juniors World (San Diego en Florida Challenge) en de Men's and Women's Amateur Asia Grote Oceaan. In 2022 zal TrustGolf in totaal vijf Thailand Mixed organiseren, georganiseerd door TrustGolf-evenementen (met in totaal 17 miljoen Baht prijzengeld). TrustGolf organiseerde in april ook twee TrustGolf Asian Mixed-evenementen, die driemaal waren goedgekeurd door de Asian Tour, Ladies European Tour en TrustGolf Tour (algemeen prijzengeld van US $ 1.5 miljoen aan prijzengeld) in de Siam Country Club Pattaya Waterside. Verder is er de TrustGolf Link Series die zal dienen als de Access Series for Ladies European Tour, die ook de TrustGolf Scottish Open omvat (prijzengeld van $ 2 miljoen).

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/