Thailand Golf: tweevoudig kampioen Chanettee sluit zich aan bij "Cultuur houdt de inspiratiekracht" Photocall @ Rayong Green Valley

Rayong-

Zes spelers onder leiding van de gloeiend hete Chanettee Wannasaen namen deel aan de photocall voorafgaand aan hun deelname aan de derde Thailand Mixed georganiseerd door TrustGolf, die deze week stopt bij de Rayong Green Valley Country Club.

Chanettee die vier titels won, waaronder back-to-back Thailand Mixed-titels dit jaar, Chonlada Chayanun uit Nakhon Ratchasima, en de 15-jarige rookie Cholcheva Wongras plaatsten voor de camera naast drie jonge kanonnen: Atriut Winaicharoenchai, winnaar van twee All Thailand Golf Tour dit seizoen, Denwit David Boriboonsub, de 2021 ATGT Rookie of the Year-winnaar en Smart Kittirattanapaiboon uit Chiang Mai.

De fotoshoot werd uitgevoerd onder het thema "Cultuur houdt de inspiratiekracht in", wat de pittoreske lay-out van Rayong Green Valley Country Club weerspiegelt.

"Rayong Green Valley heeft bepaalde kenmerken die me doen denken aan de zomer in Japan, met name het Tanabata Festival (Star Festival)", zegt Arintapol Nuchasatiara, manager van de TrustGolf Tour. “Bovendien is er niet ver van de baan een beroemd café genaamd “Mountain Coffee @Zoo”. Het heeft een prachtige tuin in Japanse stijl die doet denken aan mijn reizen naar Japan in de zomer. Zo kwam ik op de inspiratie voor deze photocall.”

Arintapol voegde er ook aan toe dat elk photocall-thema op elke specifieke locatie wordt gemaakt, waardoor TrustGolf Tour uniek is van anderen.

“Dat maakt onze tour anders en algemeen erkend. We zijn er trots op bij te dragen aan de ontwikkeling van golf in Thailand. Bovendien hopen we van golf een meer toegankelijke sport te maken voor fans met onze lange live verslaggeving van meer dan 32 uur in vier dagen”, aldus de Tourmanager.

De derde Thailand Mixed vindt plaats van 28 april tot 1 mei. Het zal worden voltooid in een vierdaags strokeplay-formaat van 72 holes, waarbij de top 60 en gelijkspel doorgaan naar de weekendrondes. Spelers, officials en deelnemers zijn verplicht om de beschermende maatregelen tegen COVID-19 gedurende de toernooiweek strikt te volgen.

Het toernooi is de laatste van de drie Thailand Mixed-series, die de twee beste spelers van de TrustGolf Tour Order of Merits van 2022 zullen selecteren om deel te nemen aan de TrustGolf Women's Scottish Open die tussen 28 en 31 juli wordt gehouden op de Dundonald Links in Ayrshire, Schotland.

Fans kunnen live verslaggeving van de derde Thailand Mixed bekijken op AIS Play APP of TrustGolf Facebook en Youtube.

De Thailand Mixed wordt georganiseerd door TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie. Het wordt ondersteund door de Sports Authority of Thailand, het National Sports Development Fund, het Ministerie van Toerisme en Sport, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Adidas Golf, the Center voor Covid-19 Situation Administration en Rayong Green Valley Country Club in Rayong.

................................................... ..

Over TrustGolf

 TrustGolf, een indoor trainingscentrum met geavanceerde technologie, heeft internationale toernooien ondersteund, waaronder de "TrustGolf Women Scottish Open", een Ladies European Tour die mede is goedgekeurd met het LPGA Tour-evenement tussen 2021-2025. Een groot aantal toonaangevende golfers schreven zich in voor het evenement, wat hielp bij het promoten van een goed imago voor Thailand. Bovendien kregen Thaise speelsters, met steun van TrustGolf, de kans om deel te nemen aan het Europese evenement.

Tussen 2020-2021 organiseerde TrustGolf Tour, naast vijf Thailand Mixed-series georganiseerd door TrustGolf, ook de TrustGolf Amateur Qualifier 2021, waarbij spelers werden geselecteerd om deel te nemen aan de IMG Academy Juniors World (San Diego en Florida Challenge) en de Men's and Women's Amateur Asia Pacific . In 2022 zal TrustGolf in totaal vijf Thailand Mixed organiseren, georganiseerd door TrustGolf-evenementen (met in totaal 17 miljoen Baht prijzengeld). TrustGolf organiseerde in april ook twee TrustGolf Asian Mixed-evenementen, die driemaal waren goedgekeurd door de Asian Tour, Ladies European Tour en TrustGolf Tour (algemeen prijzengeld van US $ 1.5 miljoen aan prijzengeld) in de Siam Country Club Pattaya Waterside. Verder is er de TrustGolf Link Series die zal dienen als de Access Series for Ladies European Tour, die ook de TrustGolf Scottish Open omvat (prijzengeld van $ 2 miljoen).

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/