Reader Talkback Thailand: Hoe lang kom je al naar Thailand? Voor expats, hoe lang duurde het voordat je hierheen verhuisde?

Thailand-

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we onze lezers een actuele nieuwsvraag stellen en hun inzicht en mening krijgen. Een week later delen we hun feedback en kiezen we een verscheidenheid aan uiteenlopende en interessante reacties.

Deze week willen we vragen: Hoe lang kom je al naar Thailand? Voor expats, hoe lang duurde het voordat je hierheen verhuisde?

Als vervolgvraag/context:

Denk je dat jaren in Thailand belangrijk zijn? Veel mensen scheppen vaak op over hoe lang ze al hebben geleefd of naar Thailand zijn gekomen. Denk je dat dit van belang is?

We horen graag van u! Vertel het ons op onze sociale-mediakanalen, in de reacties hieronder, of als je liever hebt dat je reactie privé is, mail ons dan op Pattayanewseditor@gmail.com. Zoals altijd zullen we begin volgende week de resultaten publiceren en verschillende reacties selecteren!

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/