Hyatt Regency Koh Samui treedt op als een gastronomische locatie

Het volgende is een persbericht. Hun verklaringen zijn van henzelf.

KOH SAMUI, Thailand (15 september 2021)— Als Siciliaan is Frederik Farina doordrenkt van een culinaire cultuur die de nadruk legt op eenvoud en duurzaamheid.

En de ervaren F&B-visionair gebruikt zijn diepgewortelde voedselfilosofie om het Hyatt Regency Koh Samui te vestigen als de meest opwindende eetbestemming op het legendarische paradijselijke eiland van Thailand.

Farina, die 18 jaar bij Hyatt in Zuidoost-Azië heeft doorgebracht, is de culinaire directeur van het design-forward resort, een langverwachte toevoeging aan de portfolio van luxe accommodaties op Koh Samui die begin juli werd onthuld.

Een samenwerking tussen drie van Thailand's grootste hotelontwerpnamen - Office of Bangkok Architecture, August Design en PLandscaping - het pand met 140 kamers beslaat acht hectare aan privékustlijn in de uiterste noordoostelijke hoek van Samui.

In zijn rol houdt Farina toezicht op de drie eetconcepten in het resort. Deze omvatten SESUN - een hippe grill aan het strand met als hoofdthema verse zeevruchten en premium vlees met een mediterraan tintje - en een eetgelegenheid die de hele dag open is, Yangna, waar menuselecties variëren van authentieke Thaise gerechten tot internationale specialiteiten.

Frederik Farina, hier afgebeeld in de kruidentuin van Hyatt Regency Koh Samui, hoopt van het resort een van de beste eetgelegenheden van Koh Samui te maken

Oasis on the Rocks completeert het culinaire aanbod van het resort: een romantische chef's table op een afgelegen voorgebergte naast het kabbelende water van de Golf van Thailand.

Alle drie verschillen aanzienlijk in termen van sfeer en voedselaanbod. Wat hen echter verenigt, is Farina's laserfocus op het gebruik van eersteklas producten (waar mogelijk lokaal geproduceerd) om multi-zintuiglijke ervaringen aan klanten te bieden.

"Ik ben absoluut productgedreven, dus het komt allemaal neer op de kwaliteit, oorsprong en behandeling van de producten," zei hij. "Door dat goed te doen, kunnen we voedselervaringen bieden die de locatie en zijn culinaire tradities en culturele elementen weerspiegelen, terwijl we een naar buiten gerichte filosofie met een brede aantrekkingskracht behouden."

Bij SESUN ligt de nadruk op de superverse zeevruchten van Koh Samui. Het visnet op het dak van de locatie weerspiegelt de herkomst van de zeevruchten, die door lokale vissers uit duurzame bronnen worden geleverd. De mariene bounty wordt vervolgens gegrild boven kokosnootschillen, in Samui-stijl, om maximale smaak te geven. Andere hoogtepunten op het menu zijn sappige Wagyu-steaks en mediterraan geïnspireerde gerechten die volledig gebruik maken van producten uit de biologische tuin van het resort.

Yangna biedt meer Thais vuur met specialiteiten uit het hele Koninkrijk die op het menu staan, naast andere opties, variërend van Chinese dim sum tot westers comfortvoedsel en creatieve salades. Must-try-gerechten zijn onder meer een handvol authentieke Zuid-Thaise curries die ruiken naar gedurfde kruiden.

Oasis on the Rocks is geschikt voor gasten die op zoek zijn naar een meer intieme eetervaring. Laag verlichte lampen verlichten een pad langs de rotsen naar een platform met uitzicht op de golven waar een tafel voor twee is opgesteld voor stellen die kunnen kiezen uit drie verrukkelijke menu's: zeevruchten, Thais of de Middellandse Zee.

Het is een onvergetelijke reis die gebruik maakt van de schoonheid van de prachtige locatie van het resort. Het komt ook overeen met Farina's wens om een ​​gevoel van plaats op te roepen in de culinaire ervaringen die hij in het pand heeft samengesteld.

"Het uiteindelijke doel is om gerechten met een persoonlijkheid te leveren", voegde hij eraan toe. "Door te verwijzen naar waar je bent, kun je de waardering voor de bestemming vergroten."

Verzending
user review
0 (0 stemmen)
Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/