Meer dan vijfduizend mensen komen vanavond samen voor een wake bij kaarslicht in Korat ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de massale schietpartij van gisteren

Korat-

Meer dan vijfduizend mensen kwamen vanavond bijeen en kwamen als gemeenschap samen in Nakhon Ratchisma, ook wel bekend als Korat, om hulde te brengen aan de dertig slachtoffers en 56 gewonden van een massale schietpartij gisteren.

Onder leiding van 29 monniken hield de menigte een wake bij kaarslicht en kwam samen om eenheid te tonen als een lokale gemeenschap bij het Thao Suranaree-monument.

Morgen, 21 februari, is er een gemeenschapsopruiming van Terminal 10 gepland. Op 15 februari zal er een verdienstenactiviteit zijn bij het Thao Suranaree-monument met 10,000 monniken van 6:9 tot XNUMX:XNUMX uur.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/