Bestuurder van pick-up valt in slaap achter stuur en crasht tegen elektriciteitspaal in Pattaya

Pattaya –
Een chauffeur van een pick-uptruck is aan ernstige verwondingen ontsnapt nadat hij vanochtend in Pattaya in slaap was gevallen achter het stuur en tegen een elektriciteitspaal botste.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 4 uur in de Soi Siam Country Club op de hoogte gebracht van het ongeval.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde pick-up aan die tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. Een nabijgelegen noedelwinkel had ook materiële schade opgelopen.

De chauffeur van de pick-up, de 52-jarige Chalermsak Wanja, werd binnen gevonden. Hij liep lichte verwondingen op. Hij is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Meneer Wanja zei dat hij terugkwam uit een ziekenhuis om een ​​vriend bij hem thuis te bezoeken. Volgens hem viel hij tijdens het rijden naar huis in slaap vanwege uitputting door de tijd in het ziekenhuis. De pick-uptruck botste tegen de noedelwinkel voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste.

De politie zet het onderzoek voort om verdere juridische stappen te ondernemen. Tegen The Pattaya News werd verklaard dat de chauffeur de schade aan het restaurant bij het ongeval zal betalen.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/