Bestuurder van pick-up valt in slaap achter stuur en crasht tegen elektriciteitspaal in Pattaya

Pattaya –
Een chauffeur van een pick-up is aan ernstige verwondingen ontsnapt nadat hij vanmorgen in Pattaya in slaap viel achter het stuur en in aanvaring kwam met een elektriciteitspaal.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 4 uur op de hoogte gebracht van het ongeval in de Soi Siam Country Club.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde pick-up aan die tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. Een noedelzaak in de buurt had ook materiële schade opgelopen.

De chauffeur van de pick-up, de 52-jarige Chalermsak Wanja, werd binnen gevonden. Hij liep lichte verwondingen op. Hij is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Meneer Wanja zei dat hij op weg was van een ziekenhuis om een ​​vriend bij hem thuis te bezoeken. Hij viel volgens hem in slaap tijdens het rijden naar huis vanwege uitputting van de tijd in het ziekenhuis. De pick-up crashte tegen de noedelwinkel voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen. Tegen The Pattaya News werd verklaard dat de chauffeur de schade aan het restaurant bij het ongeval zal vergoeden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/