Oudere buitenlandse toerist verdrinkt op Jomtien Beach

Buitenlandse vrouw verdrinkt op het strand van Jomtien

Pattaya –


Een oudere buitenlandse vrouw is vanochtend verdronken op het strand van Jomtien.

De wetshandhaving van de stad Pattaya meldt dat ze om 10 uur op de hoogte werden gebracht van een bewusteloze buitenlandse vrouw die in de buurt van het strand dreef door een niet-geïdentificeerde omstander die om hulp riep.

De getuigen probeerden te reanimeren voordat de hulpdiensten ter plaatse werden geroepen nadat de vrouw uit het water was gehaald.

Hulpverleners hebben ook gereanimeerd, maar dat mislukte. Ze werd later dood verklaard.

Volgens ambtenaren was ze een 78-jarige toerist uit Kazachstan. Ze was alleen aan het zwemmen en verbleef met haar man in een plaatselijk hotel. Hij is op de hoogte gebracht van het ongeval, maar haar naam is geheimgehouden in afwachting van contact met verdere familieleden en verwanten.

De politie zet het onderzoek naar het incident voort.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/