Oudere buitenlandse toerist verdrinkt op Jomtien Beach

Buitenlandse vrouw verdrinkt op strand Jomtien

Pattaya –


Een oudere buitenlandse vrouw is vanmorgen verdronken op het strand van Jomtien.

Pattaya City Law Enforcement meldt dat ze om 10:20 uur op de hoogte werden gebracht van een bewusteloze buitenlandse vrouw die drijvend in de buurt van het strand werd gevonden door een omstander, die niet werd geïdentificeerd, die om hulp riep.

De getuigen probeerden te reanimeren voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen nadat de vrouw uit het water was getrokken.

Hulpdiensten hebben ook gereanimeerd, maar dat is niet gelukt. Ze werd later dood verklaard.

Volgens functionarissen was ze een 78-jarige toeriste uit Kazachstan. Ze zwom alleen en logeerde met haar man in een plaatselijk hotel. Hij is op de hoogte gebracht van het ongeval, maar haar naam is niet bekend gemaakt in afwachting van contact met verdere familieleden en familieleden.

De politie doet verder onderzoek naar het incident.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/