Een dode en drie gewonden nadat een deel van een in aanbouw zijnd appartement in Pattaya instort

Eén dode en drie gewonden nadat vanochtend een deel van een in aanbouw zijnd appartement in Pattaya instort

Pattaya –
Eén arbeider is overleden, terwijl drie arbeiders ernstige verwondingen hebben opgelopen nadat vanochtend een deel van een in aanbouw zijnd appartement in Pattaya is ingestort.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 10 uur op de hoogte gebracht van het incident in een in aanbouw zijnd luxe condominium in Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

De politie van Bang Lamung, The Pattaya News en hulpverleners arriveerden bij het acht verdiepingen tellende condominium in aanbouw.

Vier Cambodjaanse arbeiders (drie mannen en één vrouw) hebben ernstige verwondingen opgelopen. Ze werden met spoed naar plaatselijke ziekenhuizen gebracht. Een 20-jarige man werd in het ziekenhuis dood verklaard. Hun namen zijn op dit moment geheim gehouden in afwachting van de kennisgeving aan familieleden.

Politiechef van Bang Lamung, kolonel Jakthip Parapantakun, zei dat de ijzeren materialen op de constructie te zwaar waren. De vier arbeiders vielen toen een sectie van drie verdiepingen hoog boven de grond instortte.

De politie zet het onderzoek echter voort om de oorzaak van het incident te achterhalen en verdere juridische stappen te ondernemen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/