Een dode, drie gewonden nadat een deel van een in aanbouw zijnd appartement instort in Pattaya

Een dode drie gewonden nadat een deel van een appartement in aanbouw vanmorgen in Pattaya instortte

Pattaya –
Een arbeider is overleden, terwijl drie arbeiders ernstig gewond zijn geraakt nadat een gedeelte van een in aanbouw zijnde flat in Pattaya vanmorgen is ingestort.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 10 uur op de hoogte gebracht van het incident in een luxe condominium in aanbouw in Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

De politie van Bang Lamung, The Pattaya News en hulpdiensten arriveerden bij het acht verdiepingen tellende in aanbouw zijnde condominium.

Vier Cambodjaanse arbeiders (drie mannen, een vrouw) hebben ernstige verwondingen opgelopen. Ze werden met spoed naar plaatselijke ziekenhuizen gebracht. In het ziekenhuis is een 20-jarige man overleden. Hun namen zijn op dit moment ingehouden in afwachting van de kennisgeving van familieleden.

Politiechef van Bang Lamung, kolonel Jakthip Parapantakun, zei dat ijzeren materialen op de constructie te zwaar waren. De vier arbeiders vielen toen een sectie van drie verdiepingen hoog boven de grond instortte.

De politie zet haar onderzoek echter voort om de oorzaak van het incident te vinden voor verdere juridische stappen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/