Pattaya Cricket Club Wedstrijdverslag, Indoor cricket league Ronde 2

Achterste rij: Bernie Lamprecht. Middelste rij: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Eerste rij: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect en Ian Liddell (Reds).

PCC Match Report - Indoor cricket league - Ronde 2

Op donderdag 19 september vond de 2e ronde van de Pattaya Indoor Cricket League (PICL) plaats. Het lijkt erop dat de Asian Stars niet langer geïnteresseerd zijn in de PICL, dus speelde PCC opnieuw RST maar in een 10 man 15 over-formaat. Het is te hopen dat 2 andere teams zich in de nabije toekomst zullen aansluiten bij de PICL.

Deze zeer hechte wedstrijd had de verschijning van een ander nieuw lid van PCC moeten zien - Alex McInnes, maar hij kwam niet opdagen, samen met Trevor Moolman en Jainish Parikh. Hierdoor bleven we 3 tekort, dus ondergetekende werd de scorer, scheidsrechter en perscorrespondent. Qua spel sloegen Matt Harkness, Colin Clark en Luke Stokes tweemaal. Het bowlen werd door iedereen gedeeld behalve Colin die wicket hield.

Simon Philbrook kon nog steeds niet spelen, dus werd de aanvoerder gedelegeerd aan Wez Masterton. Wez
besloten om als eerste te slaan omdat we zaten te wachten op Andy Emery die vertraging had opgelopen door een voetbalwedstrijd.

PCC opende met Matt Harkness en Luke Stokes die er 40 toevoegden in de eerste 3 overs, maar Luke was uitgeput, de eerste van vele, en Matt was ook uitgeschakeld. Dit scenario ging de hele wedstrijd door en bleek de ondergang van PCC te zijn. Dat gezegd hebbende, was Chris Lindop behoorlijk goed aan het bowlen en behoorlijk snel.

Bernie Lamprecht en John Harvey sloegen een partnerschap van 34 en Bernie kreeg gelukkig een 6 van Guthrie Miller's arm bij Long Off, maar ze verloren 3 wickets. John werd uitgeschakeld door een voltreffer en werd later gebowld door John Mayall wiens stijl vergelijkbaar is met Slow Poison en Bernie werd achter John Mayall betrapt.

Colin Clark en Wez Masterton scoorden 35, en Wez kreeg ook een 6, maar beiden waren uit op
Matt Mann - één gevangen en één gebowld. Andy Emery en Matt Harkness hielden het tempo vast, want Matt kreeg een 6, maar een derde run-out nam de voorsprong van hun score van 39 weg. Het laatste paar Luke Stokes en Colin Clarke scoorde 30 maar verloor 2 wickets van John Mayall en 1 naar Matt Mann via een stumping, een catch en een bowled. PCC scoorde 183, maar 55 strafpunten brachten de score terug naar 127 voor 11.

RST antwoordde via Peter Reea en Chris Sizer. Peter werd als eerste bal gebowld door Bernie, maar ze herstelden zich en scoorden 30. Scores bijna gelijk. De volgende waren Guthrie Miller en Nick Hitchmough die 32 toevoegden, maar Guthrie werd uitgeschakeld door een voltreffer van Wez. Na 6 overs was RST 56 voor 3, (PCC was 49 voor 5).

Lewis Maddran en John Mayall werden onder de duim gehouden door netjes bowlen van Bernie en Andy Emery, maar slaagden erin om 24 te scoren voor het verlies op 1 wicket voor Andy. Chris Lindorp en Matt Mann waren het beste paar van RST en pakten 36 voor geen wicket met wat subtiele strokeplay, slechts kleine glijbewegingen en nudges. Na 12 overs was RST 113 voor 3, terwijl PCC 108 was voor 8. Met RST 5 runs voor, hun laatste paar, Ryan
Driver en Charlie Row namen de plooi.

18 runs en een wicket van de 13e en 14e overs lieten RST één achter zich. In de finale over een 2 en een wijd stelden een extra bal, een wicket en een 3 op de laatste bal RST in staat om met één punt te winnen. RST 128 voor 5.

PCC had verreweg het betere scorepercentage, maar wickets werden te gemakkelijk weggegeven door riskant tussen de wickets door te rennen en hun wicket niet te verdedigen tegen de goede bal.

Toegegeven, hun snellere bowlers kregen wat meer swing, maar dat gold ook voor Wez, Andy en Matt. Het stelde Colin in staat om een ​​scherpe vangst laag naar beneden te nemen. PCC gaf effectief 30 runs weg en verloor de wedstrijd.

Beste bowling van PCC was Andy E met 3 overs, 25 voor 2. John Mayall was de keuze van de RST-bowlers met 23 voor 4 en Matt Mann was 29 voor 3. Beste slagman voor PCC was Matt met 6 overs voor 43 met 2 outs . Beste voor RST was Matt Mann met 3 overs 20 voor zero outs.
Hoe dan ook, een heel hechte wedstrijd en laten we hopen dat we kunnen zegevieren in de andere wedstrijden.

PCC-statistieken
Bowlen slaan
Naam Overs Runs Wkts Naam Overs Runs Outs
Bernard 3 24 1 Bernard 3 19 1
Mat 3 30 1 Mat 6 43 2
Lucas 2 28 0 Andy E 3 16 0
Jan 2 22 1 Jan 3 14 2
Wesley 2 28 0 Wesley 3 17 1
Andy E 3 25 2 Colin 6 33 2
Lucas 6 31 3

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/