Lokale vrijwilligers ruimen Soi 4 ​​Pratumnak op voor World Cleanup Day

Pattaya-

In het weekend kwamen verschillende organisaties en groepen samen om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap door een enorme hoeveelheid afval op Soi 4 ​​in Pratumnak op te ruimen.

De organisaties, bestaande uit Green Pattaya, Inez Foundation, Planet Cleanup en The Good News, hebben afgelopen zaterdag samen met gemeenteambtenaren een volle vrachtwagen afval schoongemaakt voor World Clean-Up Day.

Bovendien hebben ze beloofd door te gaan met het opruimen van het gebied totdat AL het afval is verdwenen.

Bent u geïnteresseerd om iets terug te geven aan uw gemeenschap? Zie hier meer:

https://web.facebook.com/GreenPattaya/

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/