Vrouwelijke bestuurder gewond terwijl ze haar voertuig over de kop slaat in Pattaya

Pattaya –
Een vrouwelijke bestuurder is vannacht lichtgewond geraakt nadat haar voertuig in Soi Pratumnak is gekanteld.

Maj Tanin Kanpai van de politie van Pattaya werd om 8 uur op de hoogte gebracht van het ongeval in Soi Pratumnak 5. De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboom Thammasathan kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse vonden ze de gekantelde sedan op de weg. Een geparkeerde sedan was ook beschadigd.

De 37-jarige mevrouw Panida Lainai, de bestuurder van de sedan, had slechts lichte verwondingen opgelopen. Ze is naar een ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen ter plaatse was ze mogelijk dronken.

Getuigen zeiden dat de sedan de macht over het stuur had verloren en in botsing kwam met een geparkeerde auto aan de kant van de weg.

De politie zet het onderzoek echter voort.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/