Vermeend dronken baht-buschauffeur bewusteloos aangetroffen op de weg in Pattaya

Pattaya-

De politie van Pattaya meldde dit weekend dat ze reageerden op een oproep van een baht-bus die midden op de weg geparkeerd stond voor een Family Mart in Noord-Pattaya.

Ze ontdekten dat de bestuurder, wiens naam ze niet noemden, bewusteloos was geraakt door dronkenschap. De geur van alcohol was sterk in het voertuig dat ze opmerkten.

Bovendien bleek het voertuig schade aan de voorkant te hebben die recent leek. De politie denkt dat het voertuig tegen iets of een ander voertuig was gebotst voordat de bestuurder midden op de weg parkeerde en flauwviel.

De politie laat weten dat ze het incident onderzoeken en dat de man juridische gevolgen zal ondervinden.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/