Naar verluidt dronken baht-buschauffeur bewusteloos gevonden op weg in Pattaya

Pattaya-

De politie van Pattaya meldde afgelopen weekend dat ze reageerden op een oproep van een baht-bus die midden op de weg geparkeerd stond voor een Family Mart in Noord-Pattaya.

Ze ontdekten dat de chauffeur, wiens naam ze niet gaven, flauwviel van dronkenschap. De geur van alcohol was sterk in het voertuig dat ze opmerkten.

Bovendien bleek het voertuig schade aan de voorkant te hebben die recent leek. De politie denkt dat het voertuig tegen iets of een ander voertuig was gebotst voordat de bestuurder midden op de weg parkeerde en flauwviel.

De politie heeft laten weten het incident te onderzoeken en de man zal juridische repercussies krijgen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/