Thailand Meteorological Department kondigt meer stormen aan, koufront

In een speciale waarschuwing die zaterdag om 5 uur werd uitgegeven, zei de afdeling dat er zaterdag en zondag onweersbuien, windvlagen en zware regen zouden zijn in Boven-Thailand.

De afdeling schreef de weersomstandigheden toe aan een moessondal boven het lagere noorden, het hogere centrale en het lagere noordoosten en een lagedruksysteem boven de Zuid-Chinese Zee, terwijl een matig hogedruksysteem uit China boven boven-Vietnam en Laos hing.

De afdeling zei dat een scherpe temperatuurdaling van maandag tot en met donderdag zou worden veroorzaakt door een matig hogedruksysteem uit China.

Het zei dat de temperatuurdaling in het noordoosten zou beginnen en zich zou verspreiden naar de rest van het land. 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/