Thailand Meteorological Department kondigt meer stormen aan, koufront

In een speciale waarschuwing die zaterdag om 5 uur werd afgegeven, zei het departement dat er zaterdag en zondag onweersbuien, windstoten en zware regen zouden vallen in het noorden van Thailand.

Het departement schreef de weersomstandigheden toe aan een moessondal boven het lagere noorden, het hogere midden en het lagere noordoosten en een lagedruksysteem boven de Zuid-Chinese Zee, terwijl een matig hogedruksysteem uit China boven Vietnam en Laos hing.

De afdeling zei dat een sterke temperatuurdaling van maandag tot donderdag zou worden veroorzaakt door een matig hogedrukgebied uit China.

Het zei dat de temperatuurdaling in het noordoosten zou beginnen en zich zou verspreiden naar de rest van het land. 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/