Politie Pattaya arresteert transgender voor het stelen van 13,000 baht van Japanse toerist

Pattaya-

De politie van Pattaya maakte vanmorgen via hun Thaise sociale media bekend dat ze vanmorgen een 18-jarige transgender, geïdentificeerd als Nam, hebben gearresteerd. De achternaam van Nam werd niet gegeven.

Nam wordt beschuldigd van het stelen van 13,000 baht uit de tas van een Japanse toerist, die niet bij naam is genoemd, in een massagewinkel in het centrum van Pattaya.

De toerist merkte het vermiste geld op en belde de politie, die vervolgens het ontbrekende geld op Nam zou hebben gevonden.

Volgens de politie gaf Nam toe het geld te hebben gestolen om een ​​drugsverslaving op te sporen. Nam werd gearresteerd en zit momenteel in een plaatselijke gevangenis in afwachting van de rechtbank.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/