Politie Pattaya arresteert transgender voor het stelen van 13,000 baht van Japanse toerist

Pattaya-

De politie van Pattaya heeft vanochtend via hun Thaise sociale media aangekondigd dat ze vanochtend een 18-jarige transgender hebben gearresteerd die geïdentificeerd is als Nam. Nam's achternaam werd niet gegeven.

Nam wordt beschuldigd van het stelen van 13,000 baht uit de tas van een Japanse toerist, die niet bij naam genoemd werd, in een massagesalon in centraal Pattaya.

De toerist merkte het ontbrekende geld op en belde de politie, die vervolgens naar verluidt het ontbrekende geld op Nam vond.

Volgens de politie gaf Nam toe dat hij het geld had gestolen om een ​​drugsverslaving te vinden. Nam werd gearresteerd en zit momenteel in een lokale gevangenis in afwachting van de rechtbank.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/