35-jarige Russische bokser valt tot zijn dood in Pattaya

Pattaya-

Een 35-jarige Russische bokser, geïdentificeerd als de heer Aleksei Zabolotskikh, is vanochtend vroeg om het leven gekomen in een resort in Jomtien.

De man viel vanmorgen om 7 uur van het balkon op de vierde verdieping van een resort in Jomtien en droeg alleen een boxershort.

Volgens reddingswerkers overleefde hij de eerste val, maar stierf als gevolg van ernstig hoofdtrauma en verwondingen voordat hij naar het ziekenhuis kon worden vervoerd. De naam van het hotel is op verzoek ingehouden.

Een 18-jarige Thaise vriend van de bokser vertelde de media en The Pattaya News dat ze tot laat in Pattaya aan het drinken waren en feesten met een groep vrienden toen het slachtoffer alleen naar het balkon ging. De vrienden hoorden een kreet en een hard geluid en zagen het slachtoffer op de grond liggen, stellen ze.

De politie doet nog steeds onderzoek naar het incident en heeft op dit moment nog geen oorzaak genoemd.

De man was volgens zijn vrienden betrokken bij verschillende bokspromoties en evenementen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/