De 35-jarige Russische bokser valt dood in Pattaya

Pattaya-

Een 35-jarige Russische bokser, geïdentificeerd als de heer Aleksei Zabolotskikh, viel vanochtend vroeg dood in een resort in Jomtien.

De man viel vanochtend rond 7 uur van het balkon op de vierde verdieping van een resort in Jomtien met alleen een boxershort aan.

Hij overleefde de eerste val volgens reddingswerkers, maar stierf als gevolg van ernstig hoofdtrauma en verwondingen voordat hij naar het ziekenhuis kon worden vervoerd. De naam van het hotel is op verzoek achtergehouden.

Een 18-jarige Thaise mannelijke vriend van de bokser vertelde de media en The Pattaya News dat ze tot laat in Pattaya aan het drinken en feesten waren met een groep vrienden toen het slachtoffer alleen naar het balkon ging. De vrienden hoorden een kreet en een hard geluid en zagen het slachtoffer op de grond liggen, zeggen ze.

De politie onderzoekt het incident nog en kan op dit moment nog geen oorzaak noemen.

De man was volgens zijn vrienden betrokken bij verschillende bokspromoties en -evenementen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/