Personeel van Red Planet Hotel maakt Jomtien Beach schoon

Pattaya –
Medewerkers van de Red Planet Hotels hebben vanmorgen het strand van Jomtien in Pattaya opgeruimd.

Een team van de Red Planet Hotels onder leiding van de CEO, de heer Tim Hansing en anderen, telde in totaal 100 mensen uit vele landen die het strand van Jomtien aan het schoonmaken waren. Ze veegden ook trottoirs en de algemene ruimte.

De heer Hansing vertelde The Pattaya News: "Deze activiteit maakt deel uit van onze gemeenschapsverantwoordelijkheid om voor ons strand en onze omgeving te zorgen."

“We maken ons zorgen over het stoppen met het gebruik van plastic en het stoppen met het produceren van meer plastic afval. We willen dat anderen zich ook zorgen maken over het verminderen van het gebruik van plastic. Plastic heeft veel schade aangericht in de lokale mariene biologie. ”

“Onze medewerkers hebben samen met vrijwilligers over drie kilometer samen afval verzameld op het strand.”

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/