Politie jaagt op motordief in Pattaya

Politie jaagt op motordief in Pattaya

Pattaya –
De politie is op zoek naar een motordief in Centraal Pattaya.

De politie van Pattaya werd vanmorgen om 4 uur op de hoogte gebracht van een incident in een appartement in Soi Nok Khao.

De politie arriveerde bij het appartement en vond de 35-jarige Chockchai Sornphrom, de eigenaar van de vermiste motorfiets.

Hij vertelde de politie dat terwijl hij in een kamer in het appartement woonde, hij het geluid van de uitgeputte pijp van zijn motor hoorde.

Hij zag de dief wegrijden op zijn motor. Hij volgde de dief met een andere motor, maar kon hem niet inhalen.

De politie bekijkt camerabeelden in de buurt om de verdachte en de motor op te sporen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/