Een gewonde terwijl automobilist in slaap achter het stuur crasht in een zijspan van een motorfiets in Bang Lamung

Bang Lamung-
Eén persoon heeft vanmorgen verwondingen opgelopen nadat een automobilist in Hua Yai in slaap viel achter het stuur en tegen een zijspan van een motorfiets botste.

De politie van Hua Yai werd om 6 uur op de Chaiyapruek Road op de hoogte gebracht van het ongeval. Politie en hulpdiensten snelden ter plaatse.

Ter plaatse troffen zij een beschadigd zijspan van een motorfiets aan. In de buurt vonden ze een 29-jarige vrouw, geïdentificeerd als Sopa Wongpan, die onderweg verwondingen had opgelopen. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Langs de kant van de weg werd een beschadigde sedan gevonden. De chauffeur, de 30-jarige Patinya, wachtte ter plaatse op de politie. Hij raakte niet gewond en zijn achternaam werd niet aan de pers gegeven.

De bestuurder gaf toe dat hij achter het stuur in slaap was gevallen. Het voertuig gleed naar de tegenoverliggende rijstrook en kwam vervolgens in botsing met het zijspan van de motor.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/