Politie jaagt op verdachten die Russisch stel in Zuid-Pattaya zouden hebben beroofd

Pattaya –


De politie van Pattaya is op zoek naar twee verdachten die vanochtend, 18 september 2019, een Russisch stel in Zuid-Pattaya zouden hebben beroofd.

Maj Saijai Kamjulla van de politie van Pattaya werd vanmorgen om 12 uur op de hoogte gebracht van het incident door een Russisch echtpaar dat in de pers alleen 'Louise' en 'Anna' genoemd werd.

Ze vertelden de politie dat de verdachten hen hadden beroofd in Soi Thep Prasit 17 terwijl ze van een laat diner terugliepen naar hun hotel.

Volgens de slachtoffers gebruikten twee verdachten, vermoedelijk Thaise staatsburgers, op een zwarte pick-up een mes om hen te bedreigen voor een tas die ze bij zich hadden. De slachtoffers zeiden dat ze probeerden te vechten met de verdachten, maar faalden.

In de tas zitten volgens de slachtoffers een dure mobiele telefoon en enkele belangrijke documenten.

Het stel had tijdens de gevechten een zijspiegel van de pick-up truck getrokken. De verdachten reden met de tas weg op de pick-up truck.

De politie zet het onderzoek voort door camera's in de buurt te controleren om de verdachten op te sporen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/