Wacht even ... er komt waarschijnlijk meer zware regen naar het gebied van Pattaya

Volgens de Thaise Meteorologische Afdeling is er op woensdag continue regen voorspeld voor het lagere centrale deel, het oosten en het hogere zuiden, terwijl een moessondal zich uitstrekt om een ​​lagedrukcel boven Cambodja te vormen.

De oostelijke en zuidelijke regio's kunnen in sommige gebieden te maken krijgen met zware regenval. De afdeling roept de lokale bevolking op om op de hoogte te blijven van de weersomstandigheden.

Er worden geïsoleerde zware regenval verwacht in de provincies Chon Buri, Rayong, Chanthaburi, Trat, Ranong, Phang Nga en Satun, terwijl er alleen lichte buien worden voorspeld voor het noorden en noordoosten.

De Andaman en de Golf van Thailand zullen waarschijnlijk golven van twee tot drie meter hoog zien, terwijl gebieden met onweersbuien golven van drie meter hoog kunnen zien. Kleine boten is geadviseerd om tot donderdag (19 september) uit de wateren in de Andaman en de Golf van Thailand te blijven.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/