26-jarige Keniaanse toerist valt van reling in lokaal winkelcentrum en loopt ernstige verwondingen op

Een 26-jarige Keniaanse staatsburger geïdentificeerd als de heer William Reynolds Jr. werd met been- en heupletsel naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht nadat hij vijf meter van een metalen reling buiten een shwinkelcentrum in Sri Racha, Chonburi.

Een lokale getuige vertelde de politie dat ze de buitenlander gisteravond rond 10 uur op de reling hadden zien zitten blijkbaar op iets of iemand te wachten.

Het volgende dat hij hoorde was een plof – hij belde de reddingsdiensten. Hij geloofde dat de buitenlander zijn evenwicht verloor en per ongeluk viel.

De man herstelt in een plaatselijk ziekenhuis. Aangenomen wordt dat het om een ​​ongeluk gaat.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/