26-jarige Keniaanse toerist valt van reling in lokaal winkelcentrum en loopt ernstige verwondingen op

Een 26-jarige Keniaanse staatsburger geïdentificeerd als de heer William Reynolds Jr. werd met been- en heupletsel naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht nadat hij vijf meter van een metalen reling buiten een shwinkelcentrum in Sri Racha, Chonburi.

Een lokale getuige vertelde de politie dat ze de buitenlander gisteravond rond 10 uur op de reling hadden zien zitten blijkbaar op iets of iemand te wachten.

Het volgende dat hij hoorde was een plof – hij belde de reddingsdiensten. Hij geloofde dat de buitenlander zijn evenwicht verloor en per ongeluk viel.

De man herstelt in een plaatselijk ziekenhuis. Vermoedelijk gaat het om een ​​ongeluk.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/