Pattaya Indoor Cricket League – Inaugurele wedstrijd tussen Pattaya Cricket Club en Rugby School Thailand.

Pattaya Indoor Cricket League – Inaugurele wedstrijd tussen Pattaya Cricket Club en Rugby School Thailand.

Donderdag 12 mei was de openingswedstrijd van de Pattaya Indoor Cricket League op Rugby School Thailand (RST) waar RST tegen Pattaya Cricket Club (PCC) speelde.

De wedstrijd werd niet gespeeld in de normale omheining met netten, maar in de helft van de sporthal. Dit gaf de 8 herenteams volop kansen om te scoren. Het slaan werd uitgevoerd in paren voor 3 overs en bowlen beperkt tot 12 overs per team met een maximum van 3 overs per bowler. Normale binnenregels toegepast. 

John Harvey en Jainish Parikah van PCC maakten een goede start door 24 runs te scoren voor het verlies van één wicket, genomen door de wicketkeeper. Momentum werd gehandhaafd door Luke Stokes en Matt Harkness die 37 zonder verlies toevoegden (respectievelijk 16 en 21). Colin Clark en Wesley Masterton namen de volgende 3 overs en scoorden 33 (respectievelijk 15 en 18) maar verloren 2 wickets - een run-out en een scherpe genomen stumping. Richard Holt en Bernard Lamprecht stonden tegenover de laatste 3 overs. John's zeer trage bowling bleek moeilijk te counteren en hij nam beide wickets voor slechts 2 extra's. Lewis en Chris wierpen de laatste 2 overs met een zinderend tempo, elk met een wicket en 15 runs tegen. PCC sloot hun innings af met een score van 82. 

RST begon hun innings met een hoogtepunt, deels als gevolg van slecht bowlen door PCC. 38 van de eerste 3 overs van Peter en Chris werd gevolgd door 33 van Chris (andere Chris) en Matt voor het verlies van 2 wickets genomen door Wesley Masterton. PCC hield het strak door Lewis en Guthrie te beperken tot 20 runs voor 2 wickets genomen door Wesley en John Harvey. De laatste 3 overs waren nog krapper met slechts 15 runs tegen voor 1 wicket, maar het was genoeg voor RST om te winnen met 7 runs.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/