Vrouw gearresteerd na het stelen van 40,000 baht aan kleding in een winkel in Pattaya

Pattaya –


Een vrouw is gearresteerd nadat ze gisteravond in een plaatselijke winkel kleding had gestolen die ongeveer 40,000 baht kostte in Pattaya.

De politie van Pattaya onder leiding van kapitein Chainarong Chaiin heeft gisteravond om 40 uur de 11-jarige Thaise vrouw Orrawan Cheewachit gearresteerd.

Kapitein Chainarong zei dat de 52-jarige winkeleigenaar Naiyanan Gale zich bij de politie heeft gemeld met camerabeelden die zaterdag laten zien dat de verdachte kleding heeft gestolen in Villa Market in het Avenue-winkelcentrum dat meer dan 40,000 baht heeft gekost.

Orrawan heeft toegegeven dat ze kleding heeft gestolen, maar beweert dat ze dit deed om aan anderen weg te geven en niet voor zichzelf. Ze zei dat ze teleurgesteld is dat mevrouw Naiyana haar onlangs verbaal heeft beledigd en dat de misdaad een vergelding was voor dat misdrijf.

De politie zet verdere juridische stappen voort.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/