Vrouw gearresteerd na diefstal van kleding van 40,000 baht in winkel Pattaya

Pattaya –


Een vrouw is gisteravond gearresteerd na het stelen van kleding in een plaatselijke winkel die ongeveer 40,000 baht kostte in Pattaya.

De politie van Pattaya onder leiding van kapitein Chainarong Chaiin heeft gisteravond om 40 uur de 11-jarige Thaise vrouw Orrawan Cheewahit gearresteerd.

Kapitein Chainarong zei dat de 52-jarige winkeleigenaar Naiyanan Gale zich bij de politie meldde met camerabeelden waaruit blijkt dat de verdachte zaterdag kleding heeft gestolen in Villa Market in het winkelcentrum Avenue, die meer dan 40,000 baht kostte.

Orrawan heeft toegegeven dat ze kleren heeft gestolen, maar beweerde dat ze het deed om aan anderen weg te geven, niet voor zichzelf. Ze zei teleurgesteld te zijn dat mevrouw Naiyana haar onlangs verbaal heeft beledigd en dat de misdaad een vergelding was voor dat misdrijf.

De politie zet verdere juridische stappen voort.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/