Thaise vrouw gearresteerd voor diefstal van toeristen in hostels in Pattaya

FOTO'S: Politie Pattaya

Een vrouwelijke verdachte is gearresteerd nadat ze afgelopen weekend van toeristen zou hebben gestolen in lokale hostels in Pattaya. De hostels waar ze opereerde, waren voornamelijk hostels in een open gemeenschappelijke ruimte in slaapzalen.

De politie van Pattaya City meldt dat ze een 26-jarige Thaise vrouw, bekend als Kanokwan 'Nok' Pattanangam, hebben gearresteerd.

Volgens de politie van Pattaya deed ze alsof ze incheckte in meerdere hostels in de omgeving. Daarna stal ze de afgelopen weken meer dan tien keer de bezittingen en contant geld van andere toeristen in kamers.

Ze gaf toe dat ze een gokker is die veel geld heeft verloren en zou de misdaden bij de politie hebben toegegeven. Ze wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten wegens diefstal.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/