Thaise vrouw gearresteerd voor diefstal van toeristen in hostels in Pattaya

FOTO'S: Politie Pattaya

Een vrouwelijke verdachte is gearresteerd nadat ze afgelopen weekend zou hebben gestolen van toeristen in lokale hostels in Pattaya. De hostels waar ze opereerde, waren voornamelijk hostels met open gemeenschappelijke ruimtes in slaapzalen.

De politie van Pattaya meldt dat ze een 26-jarige Thaise vrouw, bekend als Kanokwan 'Nok' Pattanangam, hebben gearresteerd.

Volgens de politie van Pattaya deed ze alsof ze incheckte in meerdere hostels in de regio. Daarna stal ze de afgelopen weken meer dan 10 keer andere toeristenbezittingen en contant geld in kamers.

Ze gaf toe dat ze een gokker is die veel geld heeft verloren en zou de misdaden hebben toegegeven aan de politie. Ze wordt verdacht van meerdere diefstallen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/