Buitenlandse vrouw betrapt op langer verblijf van zeven jaar in Pattaya

Naew Na en Thaivisa meldden dat de immigratiepolitie van Chonburi en de toeristenpolitie op vrijdag 13 juli een Turkmenistaanse vrouw en een Russische man hadden gearresteerd die langdurig in Thailand waren.september. 

De 37-jarige vrouw werd vrijdag aangehouden voor een hotel in Pattaya en bleek 2,675 dagen te lang te zijn gebleven. 

Ook werd op vrijdag een 45-jarige Russische man gearresteerd met een overschrijding van 683 dagen in het Pratumnak-gebied van het resort. 

The Pattaya News merkt op dat beide willekeurige controles van paspoorten in het gebied waren en dat het de Thaise wet is om te allen tijde een goede kopie van uw paspoort en inreisstempel bij u te hebben.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/