Buitenlandse vrouw betrapt op overschrijding verblijf van zeven jaar in Pattaya

Naew Na en Thaivisa meldden dat Chonburi-immigratie en de toeristenpolitie op vrijdag 13 maart een Turkmeense vrouw en een Russische man hadden gearresteerd met een lange verblijfsduur in Thailand.e september. 

De 37-jarige vrouw werd vrijdag aangehouden voor een hotel in Pattaya en bleek 2,675 dagen te lang te zijn gebleven. 

Eveneens op vrijdag werd een 45-jarige Russische man met een verblijfsduur van 683 dagen gearresteerd in de wijk Pratumnak van het resort. 

The Pattaya News merkt op dat beide willekeurige controles van paspoorten in het gebied waren en dat het volgens de Thaise wet is om altijd een goede kopie van je paspoort en inreisstempel bij je te hebben.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/