Twee meter lange Python dood gevonden nadat hij vast kwam te zitten in het stuur van een auto in Pattaya

Pattaya –
Een python is vanmorgen vroeg dood aangetroffen nadat hij vast kwam te zitten in het wiel van een rijdende auto in Nongprue.

Reddingswerkers werden om 2 uur op de hoogte gebracht van een incident in Soi Wat Boon Sampan.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een SUV aan de kant van de weg aan. De python zat vast in het stuur van de auto.

De 38-jarige Surasit Sukwat zei dat hij de auto bestuurde. Hij zag iets wat op een houten stok leek op de weg.

Plotseling voelde hij dat er iets aan het stuur bleef steken. Hij stopte de auto. De python zat in het wiel.


De python is helaas overleden en is eruit gehaald. Het was ongeveer zeven voet lang.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/