Re-enactment van schietpartij in lokale nachtclub in Pattaya, vanmorgen uitgevoerd met verdachte

Pattaya – In Pattaya is vanmorgen een schietpartij in een nachtclub nagespeeld.

Meer dan 200 politieagenten in Pattaya onder leiding van generaal-majoor Nanthachart Supphamongkon waren betrokken bij de re-enactment. De schietpartij, die om 6 uur 's ochtends plaatsvond in een plaatselijke nachtclub die voornamelijk voor Thaise staatsburgers was bestemd, werd naar verluidt veroorzaakt door een langdurig persoonlijk geschil tussen de schutter en een van de slachtoffers.

De overleden man, bekend onder zijn bijnaam Tee, heeft meer dan 13,000 volgers op Facebook en was een zeer bekende persoon in Pattaya, die bekend was in de motorindustrie. Tientallen van zijn vrienden en supporters kwamen opdagen bij de re-enactment ter ondersteuning en verontwaardiging over de verdachte, bekend onder zijn bijnaam “Arm”.

Vanwege de lokale populariteit van "Tee", is de zaak geëxplodeerd op Thaise sociale media en is het een intense zaak van lokaal belang geweest.

Arm werd omsingeld door de politie, met in totaal tweehonderd in het gebied, vanwege de intense belangstelling voor de zaak, de populariteit van Tee en online bedreigingen jegens de verdachte.

De politie van Pattaya heeft aangekondigd dat ze de sluitingstijden hebben aangescherpt, voornamelijk op Thaise locaties, en meerdere clubs hebben geïnspecteerd op licenties en ervoor zorgen dat ze sluiten op het wettelijk toegestane uur sinds het incident.

Een video van de re-enactment is te vinden op onze Facebook-pagina bij The Pattaya News.

Informatie over de schietpartij en de situatie tot nu toe vind je hier:

Twee zwaargewonden bij schietpartij in nachtclub Pattaya

Update schietpartij nachtclub Pattaya: één dode, één in coma, verdachte nog steeds op de vlucht

Verdachte gearresteerd voor schietpartij in nachtclub Pattaya

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/