Politie Pattaya begint hardhandig optreden tegen sluitingstijden van bars na schietpartij in nachtclub

Uitgaansgelegenheden in Pattaya worden hardhandig aangepakt omdat ze buiten de wettelijke uren opengaan

Pattaya –
De stadspolitie van Pattaya heeft vanochtend vroeg hard opgetreden tegen meerdere uitgaansgelegenheden omdat ze open waren na de wettelijke sluitingstijden.

Het optreden van de uitgaansgelegenheden in Pattaya vanmorgen werd geleid door luitenant-kolonel Saranpong Maithongkunchorn van de stadspolitie van Pattaya.

De repressie volgt op de schietpartij in een nachtclub gisterochtend, waarbij één persoon om het leven kwam terwijl één nog steeds in kritieke toestand verkeert.

Lees HIER meer.
https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

Ze begonnen bij 'All New Teng Sri' in de woonwijk Rung Lang waar het vuurgevecht plaatsvond. De zaak is gisterochtend na de wettelijke sluitingstijden geopend, maar gisteravond is de nachtclub niet geopend.

De politie heeft geconstateerd dat enkele andere uitgaansgelegenheden na de wettelijke sluitingstijden zijn geopend. Managers van nachtclubs werden geconfronteerd met juridische stappen.

De politie verklaarde dat het harde optreden zal doorgaan als reactie op de schietpartij, die om 6 uur 's ochtends plaatsvond in een club die zich voornamelijk richt op Thaise onderdanen. Het is niet bekend of het harde optreden zich op dit moment zal uitstrekken tot populaire buitenlandse en toeristenclubs.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/