Politie Pattaya begint hardhandig optreden tegen sluitingstijden van bars na schietpartij in nachtclub

Attracties in Pattaya worden hardhandig aangepakt wegens opening buiten de wettelijke openingstijden

Pattaya –
De politie van Pattaya City heeft vanochtend vroeg opgetreden tegen meerdere uitgaansgelegenheden omdat ze open waren na de wettelijke sluitingstijden.

Het hardhandig optreden van uitgaansgelegenheden in Pattaya vanmorgen werd geleid door luitenant-kolonel Saranpong Maithongkunchorn van de politie van Pattaya.

Het harde optreden volgt op de schietpartij in de nachtclub van gisterochtend, waarbij een persoon stierf terwijl een andere in kritieke toestand verkeert.

Lees HIER meer.
https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

Ze begonnen bij 'All New Teng Sri' in de woonwijk Rung Lang, waar de schietpartij plaatsvond. De zaak is gisterochtend na de wettelijke sluitingstijden geopend, maar gisteravond was de nachtclub niet geopend.

De politie heeft geconstateerd dat enkele andere uitgaansgelegenheden na de wettelijke sluitingstijden zijn geopend. Nachtclubmanagers werden geconfronteerd met juridische stappen.

De politie verklaarde dat het hardhandig optreden zal worden voortgezet als reactie op de schietpartij, die om 6 uur 's ochtends plaatsvond in een club die zich voornamelijk richt op Thaise staatsburgers. Het is niet bekend of het harde optreden zich op dit moment zal uitstrekken tot populaire buitenlandse en toeristenclubs.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/