Thailand's gezondheidszorgsysteem staat op de zesde plaats ter wereld in recente peiling

Thailand krijgt wereldwijde erkenning voor de kwaliteit van zijn gezondheidsdiensten, nadat het Amerikaanse tijdschrift CEOWORLD Thailand als zesde plaatste in de lijst van 2019 van landen met de beste gezondheidszorgstelsels, zei het ministerie van Volksgezondheid gisteravond laat.

Minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul prees de ranglijst als een indicatie van het succes van het land bij de ontwikkeling van zijn gezondheidssector.  

De heer Anutin zei maandag echter ook dat de regering niet op haar lauweren mag rusten, aangezien ranglijsten er niet zoveel toe doen als hoe goed het ministerie zijn taak om de volksgezondheid te handhaven uitvoert.

Lees het volledige artikel en de resultaten van de poll hieronder van de Bangkok Post.

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1746289/thailands-healthcare-ranked-sixth-best-in-the-world

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/