Zweedse man valt van 29e verdieping van flat in Pattaya

Zweeds valt uit flat in Pattaya

Pattaya –
Een Zweedse man is gisteravond overleden na een val van de 29e verdieping van een flatgebouw in Pattaya.

Luitenant-kolonel Attarot Krongrat van de politie van Pattaya werd om 18 uur op de hoogte gebracht van een incident in een condominium in Soi Pattaya Naklua 10.

De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasatan kwamen ter plaatse om een ​​lichaam te vinden van een man die door de politie alleen als Zweeds staatsburger is geïdentificeerd. Zijn leeftijd werd niet gegeven.

Zijn stoffelijk overschot werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Zijn naam werd bijgehouden, zodat ambtenaren contact kunnen opnemen met de ambassade en familieleden.

Volgens de politie woonde de man op de 29e verdieping. De doodsoorzaak is op dit moment niet bevestigd.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/